Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Revalidatiegeneeskunde

De revalidatieartsen en therapeuten van Revalidatiegeneeskunde hebben zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met beperkingen ten gevolge van ziektes, aangeboren aandoeningen of ongevallen.


De revalidatiebehandeling heeft als doel uw functioneren op zowel fysiek als psychisch en maatschappelijk niveau te optimaliseren. 

Revalidatiebehandelingen
De afdeling Revalidatiegeneeskunde van Meander Medisch Centrum is een van de grootste poliklinische afdelingen Revalidatiegeneeskunde van Nederland. Het revalidatieteam kan daarom jong en oud een uitgebreid pakket poliklinische revalidatiebehandelingen aanbieden, gericht op:

 


Behandelaars
Het behandelteam bestaat uit een revalidatiearts, een fysiotherapeut, een ergotherapeut, een logopedist, een maatschappelijk werker, een psycholoog, een diëtist, een instrumentmaker en een orthopedisch schoenmaker. Met welke behandelaars u te maken krijgt, hangt af van uw hulpvraag.

› Lees meer over uw revalidatiebehandeling in Meander Medisch Centrum en de behandelaars.

Locaties
U vindt de afdeling Revalidatiegeneeskunde in Meander Medisch Centrum Amersfoort (kinderen en volwassenen).

Speciaal voor kinderen van 1 t/m 4 jaar die een ontwikkelingsachterstand hebben met een accent op motorische beperkingen, werkt Meander Medisch Centrum samen met Amerpoort in de therapeutische peutergroep Mikaré.


Verbonden aan
CVA-centrum
Handtherapie
Kinderrevalidatiegeneeskunde
Oncologische Revalidatie
Rugcentrum