specialisme

Klinische Geriatrie

De klinisch geriater is er voor ouderen met meerdere klachten. Meestal gaat het om een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problemen. De klinisch geriater kijkt niet naar één probleem, maar naar de hele mens.

Daarom Meander

  • Samen op zoek naar de beste zorg voor u
  • Onderzoeken zoveel mogelijk op 1 dag
  • Verpleegafdeling met eenpersoonskamers, huiskamer en virtueel fietsen


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Klinische Geriatrie in Meander Medisch Centrum

De klinisch geriater is er voor de behandeling van acute en langdurige problemen. Als u ouder wordt, kan er een combinatie van lichamelijke, psychische, functionele en sociale problemen ontstaan. Ons team heeft jarenlange ervaring in de zorg voor ouderen. We kijken daarbij steeds naar uw lichamelijke, psychische én sociale welzijn.

We ondersteunen u bij het maken van een keuze over de behandeling en medicijnen. Daarbij is ons doel dat u zich zo prettig mogelijk voelt. Wordt u opgenomen? Dan slaapt u in een eenpersoonskamer op de afdeling. De afdeling heeft een eigen huiskamer om te zorgen dat u zich snel thuis voelt en onze virtuele fietsen houden u in beweging.

Wij zorgen ervoor dat u comfortabel bent en goed verzorgd wordt. Ook denken wij vooruit en hebben aandacht voor uw wensen en behoeften.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

9
Bekijk onze kwaliteit