specialisme

Klinische Geriatrie

De klinisch geriater is er voor ouderen met meerdere klachten. Meestal gaat het om een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problemen. De klinisch geriater kijkt niet naar één probleem, maar naar de hele mens.

Daarom Meander

  • Samen op zoek naar de beste zorg voor u
  • Onderzoeken zoveel mogelijk op 1 dag
  • Verpleegafdeling met eenpersoonskamers, huiskamer en virtueel fietsen


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Klinische Geriatrie in Meander Medisch Centrum

De klinisch geriater is er voor de behandeling van acute en langdurige problemen. Als u ouder wordt, kan er een combinatie van lichamelijke, psychische, functionele en sociale problemen ontstaan. Ons team heeft jarenlange ervaring in de zorg voor ouderen. We kijken daarbij steeds naar uw lichamelijke, psychische én sociale welzijn.

We ondersteunen u bij het maken van een keuze over de behandeling en medicijnen. Daarbij is ons doel dat u zich zo prettig mogelijk voelt. Wordt u opgenomen? Dan slaapt u in een eenpersoonskamer op de afdeling. De afdeling heeft een eigen huiskamer om te zorgen dat u zich snel thuis voelt en onze virtuele fietsen houden u in beweging.

Wij zorgen ervoor dat u comfortabel bent en goed verzorgd wordt. Ook denken wij vooruit en hebben aandacht voor uw wensen en behoeften.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

9
Bekijk onze kwaliteit
8 maart 2024

De kwetsbare oudere vraagt iets van iédere collega in Meander

Afgelopen maand is het tien jaar geleden dat de afdeling Geriatrie in Meander haar deuren opende. Wat begon als een ambitieus project groeide uit tot een essentieel onderdeel van de medische zorg voor kwetsbare ouderen in de regio. Een gesprek met klinisch geriater Marloes Romijn en verpleegkundig consulent Wendy van de Groep – Koelewijn, biedt een inkijkje op de afdeling Geriatrie, die verder reikt dan de muren van Meander. “Als we weten wat kwaliteit van leven voor een patiënt betekent, kunnen we de zorg leveren die het beste bij hen past.” Lees verder