aandachtsgebied

Hartritmestoornissen en pacemakers

Bij een hartritmestoornis is het belangrijk dat u snel goede zorg krijgt. Onze gespecialiseerde cardiologen onderzoeken en behandelen u. Zij kunnen bijvoorbeeld een pacemaker plaatsen, een apparaatje dat uw hartritme regelt.

Daarom Meander

  • Deskundig team voor begeleiding van uw ritmestoornis
  • Altijd plek voor ernstige acute ritmestoornissen op Eerste Hart Hulp
  • Zeer ervaren met plaatsen van pacemakers


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Hartritmestoornissen en pacemakers in Meander Medisch Centrum

Onze cardiologen hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hartritmestoornissen. Wij kunnen u begeleiden en behandelen wanneer u aanvallen met snelle hartkloppingen heeft of zomaar flauwvalt. Bij een acute hartritmestoornis, helpen wij het hartritme te herstellen met medicijnen of cardioversie (elektrische schok). Bij een te trage hartslag of geleidingsstoornis krijgt u vaak een pacemaker. Met weinig complicaties en de beste technieken. Samen met u beslissen we over de beste behandeling.

We vinden het belangrijk om goed te onderzoeken waar klachten vandaan komen. Daarom hebben we altijd speciale aandacht voor onderliggend hartlijden. Zoals een eerder hartinfarct, hartfalen of hartklepafwijkingen. Zo kunnen we u de juiste zorg bieden.

Voor controle van uw pacemaker heeft u contact met onze speciaal opgeleide pacemakertechnici. Zij kunnen in begrijpelijke taal alles uitleggen en met u overleggen. Daarnaast werken wij goed samen met UMC Utrecht en Antonius Ziekenhuis.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. E.A. (Evelyn) De Vrey
Drs. E.A. (Evelyn) De Vrey Cardioloog
“Cardiologie is een prachtig vak, waarbij je als specialist heel direct iets kunt betekenen voor je patiënten. Elke seconde telt.”