aandachtsgebied

Baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok- en vulvakanker

De gynaecologisch oncoloog is dé specialist in vormen van kanker in de vrouwelijke organen. Baarmoederhalskanker bijvoorbeeld, maar ook eierstokkanker en baarmoederkanker. Van het eerste onderzoek tot de behandeling.

Daarom Meander

  • Speciale CIN-poli voor afwijkende uitstrijkjes
  • Oog voor partner en naasten
  • Wekelijks overleg met UMC Utrecht


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok- en vulvakanker in Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum heeft veel ervaring met onderzoek en behandeling van kanker in de baarmoeder, baarmoederhals of eierstokken. Het team van Gynaecologische Oncologie heeft hiervoor verschillende experts in huis. Naast de gespecialiseerde oncoloog vindt u ook gynaecologen met oncologisch aandachtsgebied en een verpleegkundig specialist oncologie. En als dat nodig is kunt u rekenen op onze samenwerking met het UMC Utrecht.

Als u naar het ziekenhuis komt voor onderzoek of behandeling bij kanker, komt er veel tegelijk op u af. Daarom is er een speciaal spreekuur voor u, samen met uw partner of naaste. Hier vindt u antwoord op al uw vragen en een luisterend oor voor uw verhaal. En na de behandeling gaat onze zorg gewoon door. Want dat vinden we in Meander net zo belangrijk.  

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. M.V.E. (Marjolein) Veenendaal
Dr. M.V.E. (Marjolein) Veenendaal Gynaecoloog
“Ik vind goede uitleg belangrijk. Wat is er aan de hand en wat zijn de behandelmogelijkheden? Zo kunnen we samen beslissen.”