aandachtsgebied

Spataderen (flebologie)

Spataderen zijn verwijde bloedvaten, meestal op uw benen. Wilt u van uw spataderen af, dan kunt u terecht bij onze dermatologen en chirurgen. Gespecialiseerd in spataderbehandelingen (flebologie) die snel en patiëntvriendelijk zijn.

Daarom Meander

  • Uitgebreid aanbod van behandelingen
  • Ook cosmetische spataderbehandelingen
  • Goede samenwerking met chirurgen, internisten en radiologen


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Spataderen (flebologie) in Meander Medisch Centrum

Spataderproblemen komen vaak voor en kunnen op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld omdat het in de familie voorkomt, tijdens uw zwangerschap, maar ook bij trombose of vocht in uw been. In het Spatadercentrum van Meander Medisch Centrum werken ervaren dermatologen en chirurgen. Samen met andere specialisten onderzoeken en behandelen we u bij spataderklachten.

Door uw spataderen te onderzoeken kunnen we achterhalen hoe uw klachten ontstaan. U krijgt bijvoorbeeld een duplexonderzoek of we maken een echografie. Elke soort spataderen heeft een eigen, speciale behandeling. Welke behandeling u ook krijgt, bij Meander kunt u zeker van de ruime kennis en ervaring van onze specialisten.

De spataderbehandelingen van Meander zijn patiëntvriendelijk, snel én efficiënt. We gebruiken de nieuwste technieken. Bijvoorbeeld tijdens een VNUS-behandeling (ook wel RFA genoemd), sclerocompressietherapie, therapie met elastische kousen of Muller-therapie. Wij helpen u van uw spataderen af.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. E.J. (Noor) van Oosten
Drs. E.J. (Noor) van Oosten Dermatoloog
“Ik hou van het intensieve contact met de patiënt. Goede communicatie, uitleg en aandacht vind ik dan ook erg belangrijk.”