Meedoen

De spanningen en emoties door kanker kunnen uw relatie en gezinsleven onder druk zetten. Het kan zijn dat partners elkaar minder goed begrijpen. Hoe begeleid je kinderen het beste tijdens het ziekteproces? Vind een zorgverlener die u hierbij kan helpen.

Terug

Hulp in Meander

U kunt in Meander terecht voor een gesprek met een medisch psycholoog, medisch maatschappelijk werker of geestelijk verzorger

Patiënten tussen de 18 en 39 jaar met kanker kunnen in Meander extra ondersteuning krijgen die past bij hun levensfase. Meander heeft zich hiervoor aangesloten bij het landelijke AYA Zorgnetwerk

Meander werkt ook nauw samen met het Toon Hermans Huis Amersfoort en het Helen Dowling Instituut. Vraag uw verpleegkundige naar de mogelijkheden.

Op de websites hieronder leest u meer over relaties, kinderen en gezinsleven bij kanker. Ook kunt u zoeken naar zorgverleners, organisaties en programma’s bij u in de buurt die u kunnen helpen.

Maak een afspraak met onze ondersteuningsconsulenten als u wilt weten welke hulp het beste past bij uw persoonlijke situatie.