aandachtsgebied

Kanker (oncologie)

Kanker heeft veel invloed op uw leven en de mensen om u heen. Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, krijgt u zorg op maat. Onze deskundige specialisten staan voor u klaar.

Daarom Meander

  • Wij passen de zorg aan op uw wensen en behoeften
  • Goede samenwerking met het Centrum voor Oncologische Zorg
  • Toegang tot expertisezorg voor tumoren via Oncomid


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Kanker (oncologie) in Meander Medisch Centrum

Op de afdeling Oncologie staat u als patiënt centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen in deze periode. Iedere patiënt krijgt daarom zorg op maat. Beslissingen maken we samen, want de zorg passen wij aan op uw wensen en behoeften.

Wij werken binnen Meander samen in het Centrum voor Oncologische Zorg. Onze gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen komen hier samen zodat u de beste zorg krijgt. Ook werken wij goed samen met het team Palliatieve zorg om ervoor te zorgen dat u minder pijn heeft en hulp krijgt bij belangrijke beslissingen. Om u, tijdens en na de behandeling, te kunnen ondersteunen zijn er ondersteuningsconsulenten. Dagbehandelingen voor chemotherapie en immunotherapie doen we op afdeling C7.

Oncomid is een samenwerking van verschillende ziekenhuizen in de omgeving van Utrecht. Oncomid heeft 1 van de grootste behandelcentra voor kanker in de buik. Kennis en ervaring uit verschillende ziekenhuizen komen hier samen.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. J.M. (Joyce) van Dodewaard-de Jong
Dr. J.M. (Joyce) van Dodewaard-de Jong Internist-oncoloog
“De diagnose kanker heeft enorm veel impact en maakt mensen kwetsbaar. Ik probeer mensen in deze situatie zo goed mogelijk bij te staan, te begeleiden en te behandelen. ”