aandachtsgebied

Dialyse in Niercentrum

Als uw nieren niet meer goed werken, bent u in het Niercentrum op de juiste plaats voor dialyse. Overdag, ’s avonds en zelfs 's nachts. Wij gaan uit van een vorm van dialyse die wat betreft plaats en tijd het beste bij uw situatie past. Ook als er geen dialysebehandeling mogelijk is, kunnen wij u begeleiden met conservatieve therapie. 

Daarom Meander

  • Behandeling aangepast aan uw wensen
  • Nachtdialyse mogelijk
  • Dialyseafdeling met zaal en eenpersoonskamers


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Dialyse in Niercentrum in Meander Medisch Centrum

In ons Dialysecentrum (Niercentrum Midden-Nederland) in Amersfoort en Harderwijk kunt u in een huiselijke sfeer terecht voor hemodialyse en peritoneaal dialyse. Ons enthousiaste team dialyseverpleegkundigen en nefrologen staat 7 dagen per week voor u klaar. We dialyseren overdag, maar ook ‘s nachts. Als uw dialyse zonder problemen verloopt, is het mogelijk om uw dialyse thuis te doen.

Er zal veel in uw leven veranderen als uw nierfunctie ondersteunt moet worden door een vorm van dialyse. Om u goed voor te bereiden, krijgt u meerdere gesprekken met de nefroloog, verpleegkundige, diëtist en onze maatschappelijk werker. We geven antwoord op uw vragen en bieden een luisterend oor. Natuurlijk blijft dat zo als de behandeling is gestart.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.8
Bekijk onze kwaliteit
Foto van H.E. (Bertina) van der Stroet
H.E. (Bertina) van der Stroet Nierfalen- en transplantatieverpleegkundige
“Door het geven van voorlichting op de Nierfalenpolikliniek hoop ik de mensen in een onzekere periode te helpen aan een stukje nieuw perspectief in hun leven.”