aandachtsgebied

Bloed- en lymfeklierkanker

Bloedkanker en lymfeklierkanker zijn kwaadaardige bloedziekten. De bekendste vormen zijn leukemie, (non) Hodgkin en de ziekte van Kahler (Multipel Myeloom). Meander biedt topzorg met altijd persoonlijke aandacht. 

Daarom Meander


  • Warme en persoonlijke zorg bij ernstige bloedziekten
  • Regionale samenwerking tussen specialisten voor topzorg
  • Persoonlijk behandelplan volgens nieuwste richtlijnen hematologie


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Bloed- en lymfeklierkanker in Meander Medisch Centrum

U komt hier voor gesprekken met uw  hematoloog, verpleegkundig specialist en hematologie-verpleegkundige. Ook krijgt u lichamelijk onderzoek. Voor uw behandeling gaat u naar verpleegafdeling B5 of de dagbehandeling oncologie op C7. 

De zorg bij bloed- en lymfeklierkanker is goed geregeld in de regio. Samen met de ziekenhuizen Tergooi, St. Jansdal en UMC Utrecht bundelen we kennis en ervaring. Zo kunt u rekenen op medische zorg volgens de laatste richtlijnen. En volgens het laatste onderzoek, want bij Meander kijken we altijd naar de toekomst.

Ook kunnen u en uw naasten terecht bij onze ondersteuningsconsulenten voor advies, begeleiding en vragen in deze onzekere tijd. Een prettig gevoel.

Foto van Dr. R. (Rob) Fijnheer
Dr. R. (Rob) Fijnheer Internist-hematoloog
“Er zijn steeds meer behandelmogelijkheden. In gesprek met de patiënt en de familie de beste kiezen, is voor mij de belangrijkste drijfveer.”

Leven met en begeleiding bij kanker

Kanker doet veel met je, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor uw dagelijks leven. Om daar beter mee om te gaan, kunt u hulp en ondersteuning krijgen. Dit kan zowel tijdens als na de behandeling.

15 mei 2023

Meander organiseert succesvol Smaakcafé voor oncologiepatiënten

Afgelopen zaterdag vond in Meander Medisch Centrum het eerste Smaakcafé voor oncologiepatiënten plaats. Vijf patiënten kregen samen met een naaste een kookworkshop van de koks van Meander. Lees verder

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.6
Kwaliteit en veiligheid