aandachtsgebied

Bewegingsstoornissen

Bij een bewegingsstoornis, zoals de ziekte van Parkinson, heeft u problemen met bewegen. De arts kijkt naar alles wat bij de hersenaandoening komt kijken, zodat u de beste behandeling krijgt.

Daarom Meander

  • Aandacht voor alle onderdelen van de ziekte
  • Gebruik van de nieuwste therapieën voor Parkinson
  • Ervaren specialisten en veel kennis

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Bewegingsstoornissen in Meander Medisch Centrum

Bewegingsstoornissen komen meestal door een hersenaandoening. Bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson of dystonie. Voor de behandeling van de ziekte van Parkinson gebruiken wij de nieuwste therapieën. Zoals de Duodopa pomp en Apomorfine pomp. We begeleiden u ook bij aanpassingsproblemen bij DBS (deep brain stimulation). Bij de bewegingsstoornis dystonie behandelen we vaak met botuline toxine.

 Bij Meander houden we ons niet alleen bezig met de klachten die met bewegen te maken hebben, maar ook met andere klachten. Zoals bijvoorbeeld angst, dementie of pijn. Zo zorgen we ervoor dat we aandacht hebben voor alle onderdelen van de ziekte en krijgt u de beste behandeling.

Patiënten uit de hele regio en daarbuiten komen naar Meander voor behandeling van de ziekte van Parkinson. Want onze neurologen en Parkinson verpleegkundigen hebben bijzondere expertise op dit gebied. Zo bent u zeker van de beste zorg.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. I.M.E. (Manda) Alons
Dr. I.M.E. (Manda) Alons Neuroloog
“Ik heb vaak langdurig contact met mijn patiënten en dat maakt dat ik goed kan bijsturen. Zorg op maat!”
2 oktober 2023

Eerste editie Meander Parkinson Parade groot succes!

Maar liefst 170 parkinsonpatiënten en hun naasten bezochten afgelopen zaterdag in Meander de eerste editie van de Parkinson Parade. Een laagdrempelig en leerzaam evenement, helemaal gericht op lifestyle: over het dagelijkse leven met de ziekte van Parkinson, zonder medicijnen of operaties. Lees verder