specialisme

Anesthesiologie

Anesthesie is de verdoving die u krijgt voor uw operatie. Bijvoorbeeld door narcose of een ruggenprik. Wij stellen u op uw gemak en bewaken uw veiligheid tijdens en na de operatie.

Daarom Meander

  • Voor, tijdens en na operatie aandacht voor comfort en veiligheid
  • Goede voorbereiding en samen kiezen voor type verdoving
  • Professioneel en ervaren team met veel kennis van echogeleide blokkades

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Anesthesiologie in Meander Medisch Centrum

Op de afdeling Anesthesiologie staat uw veiligheid voorop. We zorgen ervoor dat u op uw gemak bent. Zowel voor, tijdens als na uw operatie. Een goede voorbereiding op de operatie begint met duidelijke informatie. Daarom krijgt u via e-mail filmpjes te zien waarin verschillende vormen van verdoving uitgelegd worden. Daarnaast vult u een vragenlijst in zodat wij een beter beeld krijgen van uw gezondheid. Afhankelijk van de ingreep en uw gezondheid raadt de anesthesioloog een type verdoving aan.

U kunt tijdens de operatie ook medicijnen krijgen tegen de pijn of misselijkheid. De anesthesioloog past de medicijnen aan op uw situatie en houdt daarbij rekening met de medicijnen die u zelf gebruikt.

Ons team anesthesiologen is zeer ervaren in echogeleide zenuwblokkades (plaatselijke pijnstilling) en een aantal is opgeleid tot pijnspecialist. Zij begeleiden patiënten met chronische pijnklachten en zijn onderdeel van het palliatieve team. Dat betekent dat zij ook patiënten kunnen ondersteunen in de laatste fase van hun leven.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.4
Bekijk onze kwaliteit