specialisme

Pijngeneeskunde

Pijn heeft veel invloed op uw leven, op wat u kunt doen en hoe u zich voelt. Onze pijnspecialisten onderzoeken samen met u welke pijnbehandeling het meest geschikt is voor u.

Daarom Meander

  • FIPP-geaccrediteerde pijnspecialisten
  • Intensieve samenwerking met andere poliklinieken en ziekenhuizen
  • Samen kijken we wat voor u de beste behandeling is


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Pijngeneeskunde in Meander Medisch Centrum

Het team Pijngeneeskunde helpt bij chronische pijn en pijn door bijvoorbeeld kanker of een hernia. Samen met u gaan we op zoek naar manieren om uw pijn te verminderen. Bijvoorbeeld door medicijnen of een injectie. En door te ontdekken wat u zelf kunt doen tegen de pijn, of het leren omgaan met chronische pijn. Patiënten met pijn bij kanker kunnen zo snel mogelijk op onze polikliniek terecht.

Om het effect van de behandeling te meten, ontvangt u voor de behandeling en na 6 maanden een vragenlijst over uw pijnklachten. Ook geeft de vragenlijst ons informatie over zaken die van invloed zijn op de pijn en waar u het meest in gehinderd wordt. Wij overleggen zo nodig met uw huisarts, andere afdelingen binnen het ziekenhuis en andere ziekenhuizen in de regio.

Lees meer in de folder Polikliniek Pijngeneeskunde.

Alle pijnspecialisten van Meander hebben een recente FIPP-accreditatie. Dit is een internationale opleiding in de pijngeneeskunde, zodat we de beste zorg kunnen leveren. Onze anesthesiologen zijn gespecialiseerd in palliatieve zorg, röntgengeleide en echogeleide injecties.

Video over de Pijnpolikliniek van Meander Medisch Centrum

Wilt u weten wat de pijnspecialisten van Meander Medisch Centrum kunnen doen, voor wie en hoe zij te werk gaan? Bekijk dan onderstaande video van regionale omroep Eemland 1.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

10
Bekijk onze kwaliteit
26 april 2023

Meander opent nieuw pijnbehandelcentrum aan de Maatweg

De pijnbehandelingen die in Meander Medisch Centrum plaatsvinden zijn van locatie Baarn naar de Maatweg in Amersfoort verhuisd. De pijnbehandelingen vinden voortaan plaats op een vleugel van Intensive Care. Deze afdeling is omgebouwd en geschikt gemaakt voor pijnbehandelingen. De polikliniek zal op de huidige locatie op de Brink 105 gevestigd blijven. Lees verder

Jolind Balfoort
“De dag na mijn behandeling stond ik op en had ik veel minder pijn. Ik kon wel springen en juichen van geluk! Ik kan weer genieten van de leuke dingen in het leven.”