TVT-operatie

Urine verliezen als u bukt, springt, hoest of niest heet stressincontinentie. Met een TVT-operatie versterkt de arts de afsluiting van de blaas met een bandje.  


Terug

TVT-operatie in Meander Medisch Centrum

Urineverlies of incontinentie komt bij veel vrouwen voor. Een van de behandelingen in Meander is de TVT-operatie. Voor deze oplossing kiest u in overleg met uw uroloog of gynaecoloog. Tijdens de operatie brengt de arts via de vagina een bandje in. Hiermee wordt het afsluitmechanisme van de blaas sterker gemaakt. Van deze operatie heeft u dus geen wond of litteken op uw buik.

De TVT-operatie kan in Meander in dagbehandeling. Zo bent u diezelfde dag weer thuis. Meer over deze behandeling leest u in onze folder.


Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw dagbehandeling? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders over wat u kunt verwachten. De arts bespreekt van tevoren met u welke medicijnen u wel en niet mag slikken voor de operatie.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw behandeling bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat aandacht en begeleiding van uw naasten ook belangrijk is. Net als oog voor uw persoonlijke situatie.


Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook na uw behandeling bij ons helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis. Bent u weer thuis na uw afspraak en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.