Restaurant en automaten

Op de Brink, één van de pleinen grenzend aan de Laan, bevindt zich Meander Marché. Hier kunt u terecht voor een kop koffie, lunch of een heerlijke maaltijd.

Terug

Meander Marché

Meander Marché is een modern restaurant met oog voor gezond en duurzaam eten. Patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen hier terecht voor een kop koffie of thee, zoetigheden, vers bereide broodjes, salades en maaltijden. Wilt u een maaltijd meenemen? Vraag gerust om een take-away variant.

Openingstijden Meander Marché:

  • Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 12.00 en 14.00 tot 20.30 uur

  • Zaterdag en zondag 10.30 tot 12.00 en 14.00 tot 20.00 uur

De keuken is open tot 19.30 uur en tot 21.00 uur zijn er snacks verkrijgbaar. Betalen kan met pinpas, contactloos met uw pinpas of mobiele telefoon of contant.

In verband met het coronavirus is ons restaurant momenteel alleen open voor medewerkers. Voor patiënten, begeleiders en bezoekers is een to-go afhaalpunt geopend in de Oranjerie. Hier kunt u terecht voor diverse warme dranken, frisdranken, broodjes en koeken.

Automaten

In de Oranjerie vindt u automaten waar u 24 uur per dag terecht kunt voor koffie, thee, frisdrank, verse broodjes, salades, smoothies en versnaperingen.