Knierevalidatie

Bij knieklachten is een zorgvuldige revalidatie van groot belang.  De fysiotherapeuten van Meander adviseren u graag. Van het moment van de diagnose tot het einde van uw revalidatie. 

Terug

Knierevalidatie in Meander Medisch Centrum

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in knieproblematiek. Hierdoor zijn ze goed in staat zijn om verschillende aandoeningen te herkennen. Voordat u aan uw revalidatie begint, is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen. De fysiotherapeut doet een lichamelijk onderzoek en neemt hiervoor verschillende testen en vragenlijsten bij u af. Vervolgens krijgt u een persoonlijk behandelplan.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Acute letsels en letsels van overbelasting;
  • Instabiliteitsklachten;
  • Artrose (slijtage) van de knie of andere problemen met het kraakbeen;
  • Revalidatie na een complexe knieoperatie;
  • Langdurige knieklachten;
  • Complexe diagnostiek.

Oefenprogramma op maat

U revalideert in de kniegroep onder begeleiding van uw fysiotherapeut. Hierbij volgt u uw eigen oefenprogramma. Door de nauwe samenwerking met de orthopeden en sportartsen kunnen wij uw revalidatie optimaal begeleiden.

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Komt u binnenkort naar een van onze poliklinieken of afdelingen? Een goede voorbereiding thuis helpt. Want wat moet u allemaal meenemen? En wat betekent nuchter zijn? Meander maakt uw afspraak graag zo makkelijk mogelijk. Met heldere informatie en services als gratis boeken en tijdschriften via de Wait-app, afspraken via videobellen en eenvoudig uw afspraken zien en wijzigen in MijnMeander.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

Of u nu op bezoek komt of zelf een afspraak, onderzoek of behandeling heeft, in Meander zorgen we graag voor u. Zo hebben we extra zorg voor kwetsbare, oudere patiƫnten. Ook bevorderen we snel herstel tijdens uw opname. Bijvoorbeeld met bewegen en lekker eten. En als naaste kunt u blijven overnachten in het ziekenhuis (rooming-in).

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld via Bureau Nazorg, als u nog niet direct naar huis kunt. Of als u begeleiding bij revalidatie nodig heeft. Bij thuiszorgwinkel Vegro vindt u de juiste hulpmiddelen voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.