Afwijkende kaakstand behandelen

Als uw kaak niet goed staat, kan een kaakcorrectie de oplossing zijn. De MKA-chirurg kan met een operatie de stand van uw boven- en onderkaak corrigeren. Er zijn verschillende operaties mogelijk. De MKA-chirurg kijkt samen met u welke operatie voor u geschikt is.

Terug

Afwijkende kaakstand behandelen in Meander Medisch Centrum

Welke operatie u krijgt, hangt af van de stand van uw kaak. Samen met uw behandelend orthodontist kijkt de MKA-chirurg welke operatie voor u geschikt is. De MKA-chirurgen werken samen met alle orthodontisten in de regio.

Bij Meander vinden wij het belangrijk dat u goed herstelt. U krijgt daarom tips en adviezen mee naar huis die u helpen goed en snel te herstellen. Ook komt u na de operatie nog een aantal keer terug voor controleren.

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw operatie? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders. Zo is het belangrijk dat u nuchter bent als u een operatie krijgt. En dat u een tas met spullen meeneemt voor uw opname.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw behandeling of opname bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond en dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat gezonde voeding kan helpen bij een snel herstel. Net als oog voor uw persoonlijke situatie.

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we graag bij snel herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis over de juiste mondverzorging. Ook krijgt u een afspraak mee voor controle. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.