Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Opleidingen

Meander Medisch Centrum is lid van de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Dit houdt in dat we gericht investeren op het gebied van opleiding, onderwijs en onderzoek. Een goed opleidingsklimaat trekt namelijk medici en verpleegkundigen met een hoog ambitieniveau aan, wat de totale kwaliteit van het ziekenhuis weer ten goede komt. 

Meander heeft diverse opleidingen tot medisch specialist en tot verpleegkundige functies. Daarnaast is Meander een erkend ‘leerbedrijf’ voor diverse beroepsopleidingen voor functies zoals operatie-assistent, anesthesie-assistent, radiodiagnostisch laborant, of medisch nucleair werker.  

Als je een opleiding volgt, zijn er volop mogelijkheden om het zorgvak in de praktijk te leren. Meander zorgt niet alleen voor uitdagend werk in een afwisselende omgeving, maar ook voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom krijg je een breed aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden, die je samen met onze opleidingsadviseurs kunt invullen. Daarbij zoveel mogelijk rekening houdend met jouw wensen! 

Onze verschillende opleidingscategorieën zijn:

Medische opleidingen

Basisopleidingen Zorg (Verpleegkunde)

Vervolgopleidingen Zorg

Zorggerelateerde opleidingen