Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

CCU-verpleegkundige

Vacature CCU-verpleegkundige Meander Medisch Centrum

 

Maak kennis met het CCU-team in Meander Medisch Centrum

 

Kirsten, Priyanka en Maarten zijn CCU-verpleegkundigen in Meander Medisch Centrum.

Een gezellig, hecht en toegankelijk team, met vertrouwen in elkaar en waar nieuwe collega’s open worden ontvangen. Zo typeren Kirsten, Priyanka en Maarten het CCU-team in Meander Medisch Centrum. “We zorgen goed voor onze patiënt, maar ook voor elkaar als team. We proberen altijd rekening te houden met elkaar”, vertelt Kirsten.

 

Acuut centrum met complexe cardiologische zorg

De CCU (Coronary Care Unit) biedt zorg aan patiënten met acute cardiologische problemen. In Meander bestaat de afdeling uit 16 CCU-bedden en 4 bedden voor de Eerste Hart Hulp. Priyanka: “We zijn een klein acuut centrum in vergelijking met bijvoorbeeld de academische hartcentra, maar hebben wel de complexe cardiologische zorg in huis, zoals dotteren. We hebben in het werk daardoor de combinatie van de dynamiek van een groot centrum en de kleinschaligheid van een klein centrum dichtbij de patiënt. De EHH valt onder ons team, dat geeft ook afwisseling in het werk. Ook hebben we een leading rol in het Reanimatieteam van Meander.”

 

Korte lijnen

“De samenwerking met de artsen is goed”, vertelt Maarten. “De lijnen zijn kort en we hebben prettig overleg met elkaar.” De logistieke lijnen zijn letterlijk kort. “We zitten in een nieuw ziekenhuis waar acute en onderzoeksafdelingen dicht bij elkaar liggen, dat werkt heel prettig. Ook andere voorzieningen, zoals parkeren, het restaurant en de kledinguitgifte zijn hier gewoon goed geregeld.” De CCU in Meander biedt volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor scholing en verdieping in het CCU-vak.

 

Ben jij CCU-verpleegkundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in een topklinisch ziekenhuis? Kom dan ons team in Meander Medisch Centrum versterken. Je kan contact opnemen met Astrid Buis, recruiter, via a.buis@meandermc.nl