Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Even voorstellen: Wietske Richard

Op 1 maart 2017 ben ik begonnen als KNO-arts in Meander Medisch Centrum. Graag wil ik me aan u voorstellen.

 

Ik ben geboren en getogen in Amersfoort en woon al jaren met mijn gezin in Soest.

 

Mijn studie geneeskunde deed ik aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. De eerste stappen in de KNO begonnen in het St. Elisabeth ziekenhuis in Amersfoort. Als co-assistent realiseerde ik me daar dat ik KNO-arts wilde worden. Ik heb mijn opleiding tot KNO-arts gevolgd in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam met als differentiatie de neus/neusbijholten chirurgie.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen op het gebied van het Obstructief Slaapapneu Syndroom. Op dit onderwerp ben ik in 2012 gepromoveerd. In Meander Medisch Centrum kan ik mij op dit gebied, bij het reeds bestaande multidisciplinaire Slaap Waak team, naar hartelust inzetten.

 

Na mijn opleiding heb ik een jaar een fellowship plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie gedaan, waar ik vorig jaar voor gecertificeerd ben. De afgelopen 2,5 jaar heb ik in de Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn gewerkt en ervaring opgedaan in de chirurgische behandeling van huidtumoren in het aangezicht.

 

Zowel de OSAS, de aangezichtschirurgie en de bijholteproblemen hebben mijn grootste interesse. Ik verheug me zeer op mijn toekomst in Meander Medisch Centrum.

 

Informatie bijgewerkt: 5 July 2017