Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Patiënten verpleegafdelingen en Dagbehandeling A1

Informatie bijgewerkt 22 mei 2020

 

Het is veilig om op een verpleegafdeling te verblijven. Door onze eenpersoonskamers kunnen patiënten apart verpleegd worden en is het goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden.

 

Mag ik op bezoek komen?

Bezoek is onder voorwaarden toegestaan. Lees de aangepaste bezoekersregeling van Meander.

 

Ik ga naar het ziekenhuis voor mijn opname. Mag ik een begeleider meenemen?

Om onnodige drukte in het gebouw te voorkomen, vragen wij u om alleen te komen. Een begeleider is alleen toegestaan voor kinderen tot 18 jaar, voor patiënten met dementie of een verstandelijke beperking of als uw behandelend specialist heeft aangegeven dat u een begeleider mag meenemen.


Op de afdeling Dagbehandeling A1 mogen jongeren vanaf 16 jaar geen begeleider meenemen. Ook is geen bezoek toegestaan. Zo kunnen wij met elkaar voldoen aan de regel om 1,5 meter afstand te houden.

 

Welke maatregelen gelden voor patiënten die worden opgenomen op afdeling Dagbehandeling A1?

Lees de folder Uw verblijf op Dagbehandeling A1 

 

Hoe kan familie contact houden met een opgenomen patiënt?

  • Nu naasten niet of minder op bezoek mogen komen, houden zij contact met patiënten via de eigen telefoon of tablet van de patiënt. Als de patiënt zelf de telefoon niet kan opnemen, dan helpt de verpleegkundige hierbij.
  • De verpleegkundige of arts neemt dagelijks na 11.00 uur telefonisch contact op met de eerste contactpersoon van de patiënt om eventuele vragen te beantwoorden.
  • Zoals gebruikelijk stellen wij de eerste contactpersoon direct op de hoogte bij een verslechtering/verandering in de situatie.

 

Waar kan ik was en andere spullen voor opgenomen patiënten ophalen of afgeven? 

In de parkeergarage staat een paviljoen bij de ingang. Bij het loket 'Inleveren/afhalen pakketten' kunnen pakketjes met was en andere spullen van en voor opgenomen patiënten worden opgehaald/afgegeven. Dit kan tussen 7.00 en 21.00 uur.

 

  • De bezorger vult een formulier in; de patiënt tekent deze af;
  • Een medewerker brengt pakketjes naar de afdeling;
  • Een medewerker haalt pakketjes van de afdeling op en overhandigt deze vanuit het paviljoen aan de naaste van de patiënt.

 

Ik kom een patiënt ophalen die naar huis mag. Waar kan ik mij melden? 

U kunt zich melden in de parkeergarage bij het paviljoen voor de ingang. Daar vindt u het loket 'Inleveren/afhalen pakketten'. De medewerkers informeren de afdeling, zodat de patiënt naar de uitgang bij het paviljoen kan worden gebracht.