Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Afspraken polikliniek

Informatie bijgewerkt: 24 september 2020

 

 

Alle poliklinieken in Meander zijn open. Uitgestelde afspraken en nieuwe afspraken plant Meander geleidelijk weer in. Uw behandelend specialist in Meander bepaalt wanneer uw afspraak doorgaat en of zorg op afstand mogelijk is. Patiënten waarbij de medische urgentie het hoogste is, worden als eerste opgeroepen.

 

Contact over uw afspraak

 • Meander neemt contact met u op als er nieuws is over uw afspraak. Dit kan zijn telefonisch, per sms of brief. Let op: Meander belt met een anoniem nummer.
 • Neem alleen contact op met de polikliniek als wij u gevraagd hebben om zelf te bellen voor uw afspraak, bijvoorbeeld voor het maken van een controle-afspraak. 
 • Bij verergering van uw klachten: neem contact op met uw behandelend specialist via 033 - 850 6070 als Meander uw afspraak heeft afgezegd of uitgesteld. Neem contact op met uw huisarts als u bent doorverwezen en Meander uw afspraak nog niet heeft ingepland.  

 

Zorg op afstand

 • Meander streeft er naar om alle zorg die op afstand kan plaatsvinden, ook op afstand te doen. Dit houdt in dat een deel van de afspraken/consulten via beeldbellen, e-mail of telefoon plaatsvindt. Het kan zijn dat dit anders op het overzicht van uw zorgverzekeraar vermeld wordt. Lees meer
 • Voor beeldbellen en voor de afspraakherinnering 48 uur voor uw afspraak per SMS is het extra belangrijk is dat we correcte contactgegevens hebben, zoals mobiele telefoonnummer en e-mailadres. U kunt uw gegevens aanvullen of aanpassen in het patiëntenportaal MijnMeander. 

 

Maatregelen voor veilige zorg

 • In het ziekenhuis gelden voorzorgsmaatregelen zoals het bewaren van 1,5 meter afstand. Lees deze maatregelen, voordat u naar het ziekenhuis gaat. 
 • Voor onderzoek is 1,5 meter afstand houden niet altijd mogelijk. Meander neemt hiervoor passende maatregelen.

 

Kom als het kan zonder begeleider naar uw afspraak

Kom als het kan zonder begeleider naar uw afspraak. Als het echt nodig is, mag u maximaal één begeleider/naaste meenemen. Hiermee voorkomen we onnodige drukte in het gebouw en houden we samen de zorg veilig.

Lees meer over de regels voor begeleiders.

 

Inzet co-assistenten

Meander Medisch Centrum is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat wij gebruik maken van onder andere co-assistenten. We starten weer langzaam op met de inzet van co-assistenten. Uiteraard zorgen we er voor dat dit veilig gebeurt, ook i.v.m. het coronavirus.

 

Aangepaste openingstijden restaurant

Het restaurant Meander Marché is weer geopend voor patiënten van de polikliniek en bezoekers.


Openingstijden restaurant

 • maandag t/m vrijdag van 15.00 - 19.30 uur 
 • zaterdag en zondag van 10.30 - 18.30 uur

Met inachtneming van de 1,5 meter afstand kunt u gebruik maken van de zitjes vóór het restaurant.

 

Openingstijden coffeecorner in de Oranjerie

 • maandag t/m vrijdag van 08:30 uur - 15:00 uur

 

Controle op klachten

 • Controle op klachten die passen bij het coronavirus gebeurt bij het maken van een afspraak, via de digitale coronacheck en bij de balie van de polikliniek. In Baarn wordt u gecontroleerd op klachten in de centrale hal.

 • Heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Overleg dan met de poli of de afspraak uitgesteld moet worden of toch door kan gaan, eventueel telefonisch of via videoconsult. Als na overleg besloten wordt dat de afspraak in het ziekenhuis toch doorgaat, dan krijgt u een mond-neusmasker.