Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Vakantiedialysecentrum Meander op vakantiebeurs

Dialyseverpleegkundigen van het Niercentrum Midden-Nederland waren zaterdag 28 januari 2017 aanwezig op de jaarlijkse vakantiebeurs van de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN). Elk jaar in januari organiseert de NVN voor alle nierpatiënten in Nederland de Vakantiebeurs. Deze vakantiebeurs is bedoeld voor jong en oud, dialysepatiënten, mensen met nierfalen, getransplanteerden, ouders met een kind met een nierziekte, partners van nierpatiënten.

Opnieuw positief bezoek HKZ aan Niercentrum Midden-Nederland

“Een innoverend, gastvrij, eerlijk en open Niercentrum waar hard wordt gewerkt om de zorg voor dialysepatiënten steeds beter te maken”. Dat was de conclusie van de HKZ-commissie die woensdag 22 en donderdag 23 juni een vervolgbezoek bracht aan het Niercentrum Midden-Nederland.

Dialyse-informatiemarkt op 31 maart in Meander

Meander Medisch Centrum organiseert op donderdag 31 maart 2016 een informatiemarkt over dialyse. Belangstellenden zijn van harte welkom van 16.00 tot 18.00 uur in het Meander Niercentrum Midden-Nederland op de afdeling Dialyse (B4).

Vakantiedialysecentrum Meander op vakantiebeurs nierpatiënten

Dialyseverpleegkundigen van Meander Medisch Centrum zijn zaterdag 23 januari a.s. aanwezig op de jaarlijkse vakantiebeurs van de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN). Bezoekers kunnen kennismaken met het vakantiedialysecentrum in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, onderdeel van het Meander Niercentrum Midden-Nederland. Dialysepatiënten kunnen hier tijdens hun vakantie terecht voor hun dialysebehandeling.

HKZ Kwaliteitskeurmerk voor Niercentrum Midden-Nederland

Vakantiedialysecentrum De Eemhof heeft het HKZ Kwaliteitskeurmerk voor Dialyse ontvangen. Hiermee is het Niercentrum Midden-Nederland met alle drie de locaties gecertificeerd.