Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Maak een afspraak bij de dermatoloog van Meander Medisch Centrum

Nieuwe afspraak maken

 

Wilt u een afspraak maken bij een dermatoloog van Meander Medisch Centrum? Dan heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. U kunt terecht op onze locaties in Amersfoort, Baarn en Nijkerk.

 

Maak uw afspraak op de polikliniek Dermatologie online

U kunt uw afspraak maken op twee manieren:

• Via patiëntenportaal MijnMeander
• Met uw ZorgDomein (ZD)-nummer dat u van uw huisarts heeft gekregen en uw Burgerservicenummer (BSN).

 

Deze mogelijkheid geldt voor alle nieuwe verwijzingen van patiënten met dermatologische klachten, behalve spataderen en bepaalde allergieën. Controleafspraken kunt u (nog) niet online maken.

 

Ga naar www.meandermc.nl/afspraak-online en lees hoe het werkt.

 

Als u binnen twee weken zelf niet online of telefonisch een afspraak gemaakt heeft, plant de polikliniek Dermatologie de afspraak voor u in. U ontvangt dan een brief van ons met daarin de geplande datum, tijd en locatie.
 

Heeft u geen mogelijkheid om online uw afspraak te maken? Dan kunt u bellen naar de polikliniek Dermatologie. Dat is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 16.30 uur. Telefoon: 033 – 850 60 70.

 

 

Controle-afspraak maken

 

Op de polikliniek Dermatologie kunt u een controle-afspraak maken via een digitaal formulier.
Vul het formulier in en u krijgt een bevestigingsbrief van uw afspraak per post.

 

Afspraken bekijken, afzeggen en verzetten

 

U kunt uw afspraken op de polikliniek Dermatologie ook bekijken en afzeggen via MijnMeander of in de MijnMeander app. Een deel van uw afspraken kunt u online verzetten.

 

Goed voorbereid naar uw afspraak

Lees meer over uw afspraak op de polikliniek van Meander Medisch Centrum en de voorbereidingen op: www.meandermc.nl/afspraak.

 

Avondspreekuur lichttherapie

Als u in aanmerking komt voor lichttherapie, kunt u bij het maken van een lichttherapie-afspraak ook 's avonds terecht, op maandagavond en donderdagavond in Amersfoort.