Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Anesthesiologie

Wordt u geopereerd in Meander Medisch Centrum? Dan begeleidt de anesthesioloog u voor, tijdens en direct na de operatie.

 

Belangrijke taken van de anesthesioloog zijn:

  • het toedienen van de verdoving, zodat u niets voelt van de operatie
  • ervoor zorgen dat de operatie comfortabel en veilig verloopt
  • het in de gaten houden van uw belangrijkste lichaamsfuncties tijdens de operatie, zoals uw temperatuur, hartslag en ademhaling.

 

Anesthesioloog-pijnspecialisten
Een aantal anesthesiologen is tevens pijnspecialist. Zij behandelen patiënten met chronische pijnklachten op de polikliniek Pijngeneeskunde en zijn onderdeel van het Palliatief Adviesteam.

 

Pre-operatieve polikliniek

Op de pre-operatieve polikliniek verzamelen wij alle relevante gegevens over u om uw gezondheid goed in beeld te krijgen. Zo kan de anesthesioloog de verdoving bij u op een veilige manier toedienen. U krijgt uitleg over de verschillende vormen van anesthesie (verdoving). Samen met uw anesthesioloog kiest u welke vorm het beste bij u en uw operatie past.

 

Digitale voorlichting op maat
Voor een aantal operaties hoeft u niet meer naar de pre-operatieve polikliniek te komen, maar krijgt u thuis digitale voorlichting op maat over de verschillende vormen van verdoving. Lees meer >

 

Meer informatie over anesthesie

Meer informatie over hoe u zich kunt voorbereiden op een operatie en hoe de anesthesie in zijn werk gaat, vindt u op de website www.ondernarcose.nl.


Verbonden aan
Pijngeneeskunde
Rugcentrum