Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

HKZ Kwaliteitskeurmerk voor Niercentrum Midden-Nederland

Vakantiedialysecentrum De Eemhof heeft het HKZ Kwaliteitskeurmerk voor Dialyse ontvangen. Hiermee is het Niercentrum Midden-Nederland met alle drie de locaties gecertificeerd.

 

Auditoren van Lloyds Register en deskundigen van het Centraal College van Deskundigen voor de Zorgsector hebben op 24 en 25 juni onderzoek gedaan naar de kwaliteit van zorg op alle drie de locaties van het Niercentrum Midden-Nederland. Hierbij werd de hele afdeling, van de directe patiëntenzorg tot op managementniveau onderzocht. Het resultaat van deze audit is dat Vakantiedialysecentrum De Eemhof het keurmerk krijgt. De locaties Amersfoort en Harderwijk behouden hun certificaat voor drie jaar.

 

Het certificaat is drie jaar geldig en wordt alleen verleend na uitgebreid onderzoek. Tussentijds vindt jaarlijks een opvolgbezoek plaats. Het uitgebreide onderzoek vond dit jaar plaats op Vakantiedialysecentrum De Eemhof, het vervolgbezoek was in Amersfoort en Harderwijk.

 

 

   

Het Niercentrum Midden-Nederland van Meander Medisch Centrum en ziekenhuis St Jansdal krijgt het HKZ Kwalitietskeurmerk voor Dialyse.

Op 19 juni ging het Niercentrum Midden-Nederland officieel van start. Hierin bundelen Meander Medisch Centrum en ziekenhuis St Jansdal de zorg voor dialysepatiënten in de regio Midden-Nederland. De opening van het Niercentrum Midden-Nederland viel samen met de opening van het nieuwe dialysecentrum in Harderwijk. In dit dialysecentrum werken beide ziekenhuizen samen aan de beste zorg voor dialysepatiënten.

 

Datum: 27 juni 2013

 

Informatie bijgewerkt: 6 February 2017