Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Dag van gedenken in Meander Medisch Centrum

Op maandag 2 november, Allerzielen, biedt Meander Medisch Centrum de gelegenheid om de mensen te gedenken die het afgelopen jaar in het ziekenhuis zijn overleden. Nabestaanden en medewerkers zijn van harte welkom in de Stilteruimte van het ziekenhuis in Amersfoort.

 

Met een overlijden in het ziekenhuis eindigt vaak plotseling een intensieve periode. Herinneringen en gevoelens aan een dierbare blijven daarmee op een bepaalde manier ook aan het ziekenhuis verbonden. Met de ‘Dag van gedenken’ maken de geestelijk verzorgers van Meander Medisch Centrum hier ruimte voor. De Stilteruimte aan de Laan van het ziekenhuis wordt op 2 november speciaal hiervoor ingericht.

 

Tussen 11.00 uur en 18.00 uur kunt u een kaarsje aansteken, een naam opschrijven van een overleden dierbare of even een moment van stilte zoeken. Een geestelijk verzorger van het ziekenhuis is aanwezig en desgewenst beschikbaar voor contact. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

 

Op maandag 2 november is er een gedenkdag voor nabestaanden van overleden mensen in de Stilteruimte van Meander Medisch Centrum (Fotograaf: Patrick Siemons)

 

Informatie bijgewerkt: 15 October 2015