Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

20 november zondagsdiensten en ludieke acties

Op woensdag 20 november organiseren de vakbonden een landelijke staking voor een betere cao in de zorg. Een deel van het personeel van Meander Medisch Centrum zal tijdens deze dag een ludieke actie organiseren of een zondagsdienst draaien. Voor zover nu bekend is, zijn op 20 november de meeste afdelingen en poliklinieken gewoon open en zal op een aantal afdelingen sprake zijn van een zondagsdienst. Tijdens een eventuele zondagsdienst worden uitsluitend spoedgevallen behandeld. Patiënten zullen rechtstreeks door Meander worden geïnformeerd wanneer hun afspraak niet doorgaat op 20 november.

 

Naar verwachting is vanaf 11 november meer bekend over de cao acties in Meander. Het laatste nieuws hierover is te vinden op de website van Meander. Voor Meander blijven de patiëntveiligheid en de continuïteit van zorg prioriteit nummer 1. Ook als er acties plaatsvinden.


Vraag & Antwoord


Wat moet ik doen als ik een afspraak heb op 20 november?
U hoeft uw afspraak niet zelf af te zeggen. Medewerkers van Meander nemen voor 20 november contact met u op als uw afspraak niet doorgaat. Als u niets hoort, dan gaat uw afspraak door. 

 

Is Meander gesloten op 20 november?
Nee, Meander Medisch Centrum is op 20 november open. Voor zover nu bekend is, zal op een aantal afdelingen een zondagsdienst worden gedraaid. Dit betekent dat er op die afdelingen alleen spoedgevallen worden behandeld. Ook zijn er mogelijke ludieke acties in Meander.

 

Kan ik op bezoek komen bij iemand die in Meander wordt verpleegd?
Ja, voor zover bekend kunt u op 20 november patiënten bezoeken die in Meander worden verpleegd. Raadpleeg voor uw bezoek altijd even de website van Meander voor het laatste nieuws. 

Informatie bijgewerkt: 4 November 2019