Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Lustrum: Meander vijf jaar aan de Maatweg

Eind 2013 verhuisde Meander Medisch Centrum vanuit de locaties Sint Elisabeth en de Lichtenberg naar een nieuw ziekenhuis aan de Maatweg in Amersfoort. In juni 2014 werd het ziekenhuis officieel geopend. In 2019 viert Meander daarom het eerste lustrum: vijf jaar aan de Maatweg.


Programma lustrum Meander

Naast een aantal activiteiten voor medewerkers en verwijzers is het publiek welkom tijdens de volgende evenementen: 
 

Kerstboom in de Laan

25 december: Kerstdiner XL

Op Eerste Kerstdag 25 december kunnen mensen uit Amersfoort en omgeving aanschuiven aan het kerstdiner in Meander Medisch Centrum aan de Maatweg in Amersfoort. Wie geen zin heeft om die avond alleen te eten, kan zich aanmelden. Vanwege het lustrumjaar pakt Meander dit jaar extra groot uit. Meer informatie volgt in de loop van dit jaar via onze website en social media.

   
CSA-medewerker 6 april: Banenmarkt
Meander organiseerde op 6 april een succesvolle Banenmarkt. Geïnteresseerden in een baan in de zorg konden een kijkje nemen achter de schermen en deelnemen aan de informatiemarkt, Meanderquiz of het netwerkcafé.
   

22 juni: Open Dag
Op zaterdag 22 juni zette Meander Medisch Centrum de deuren open voor iedereen die benieuwd was naar de laatste medische ontwikkelingen of een keer een kijkje wilde nemen achter de schermen van het ziekenhuis. Tijdens de Open Dag was er voor jong en oud tussen 10.00 en 16.00 uur van alles te zien en te beleven in Meander aan de Maatweg 3 in Amersfoort.

Lees het verslag van de Open Dag

   
Wetenschap op de OK

5 oktober: Wetenschapsdag 
Meander deed dit jaar voor de eerste keer mee aan het Weekend van de Wetenschap. Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk voor Meander. Het geeft invulling aan de status als topklinisch ziekenhuis. Het stelt Meander in staat om hooggespecialiseerde zorg te beiden, gebaseerd op de nieuwste medische en verpleegkundige inzichten.

Lees meer over de Wetenschapsdag in Meander Medisch Centrum

 

Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws!

 

Volg ons: Twitter Meander Facebook Meander Linkedin Meander Instagram Meander YouTube Meander