Hét ziekenhuis
voor de regio Amersfoort

Daarom Meander

  • Echt contact
  • Persoonlijke keuzes
  • Oprechte aandacht
  • Samenwerking

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

naar beneden

Aanmelden met QR-code bij afspraak

Voor patiënten van Meander Medisch Centrum die een afspraak hebben bij een polikliniek, geldt een nieuwe manier van aanmelden. In het ziekenhuis melden zij zich voortaan aan met QR-code die ze van tevoren hebben ontvangen.

Lees verder

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Komt u binnenkort naar een van onze poliklinieken of afdelingen? Een goede voorbereiding thuis helpt. Want wat moet u allemaal meenemen? En wat betekent nuchter zijn? Meander maakt uw afspraak graag zo makkelijk mogelijk. Met heldere informatie en services als afspraken via videobellen en eenvoudig uw afspraken zien en wijzigen in MijnMeander.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

Of u nu op bezoek komt of zelf een afspraak, onderzoek of behandeling heeft, in Meander zorgen we graag voor u. Zo hebben we extra zorg voor kwetsbare, oudere patiënten. Ook bevorderen we snel herstel tijdens uw opname. Bijvoorbeeld met bewegen en lekker eten. En als naaste kunt u blijven overnachten in het ziekenhuis (rooming-in).

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld via Bureau Nazorg, als u nog niet direct naar huis kunt. Of als u begeleiding bij revalidatie nodig heeft. Bij thuiszorgwinkel Vegro vindt u de juiste hulpmiddelen voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.

Bezoek aan Meander

Locatie en route poliklinieken

Bekijk het overzicht

Bezoektijden en regels

Bekijk onze bezoektijden en regels

Bloemen of een cadeau?

Bekijk onze winkels
15 september 2022

De belofte van AI: vergelijken van prestaties van chirurgen en efficiënter gebruik van operatiekamers

Chirurgen uit heel Nederland kwamen vorige week bijeen in Meander Medisch Centrum om ervaringen te delen over Artificiële Intelligentie (AI). Samen met onderzoekers en (medische) technici bespraken ze de mogelijkheden om AI toe te passen binnen de chirurgie. Ook in Meander wordt er onderzoek gedaan naar het gebruik van AI op de operatiekamer: twee promovendi vertelden over het gebruik van AI bij het vergelijken van prestaties van chirurgen en bij het zo efficiënt mogelijk gebruiken van operatiekamers. Lees verder