aandachtsgebied

Trombosedienst

Als u trombose heeft, kan uw arts u doorverwijzen naar onze Trombosedienst. Hier helpen we u bij het regelen van een antistollingsbehandeling. Zo kunnen we snel en goed ingrijpen.

Terug

Trombosedienst in Meander Medisch Centrum

De Trombosedienst helpt u om bloedverdunners op de juiste manier te gebruiken. Ook houdt de Trombosedienst het effect van de medicijnen van uw antistollingsbehandeling goed voor u in de gaten. Uw arts kijkt samen met u welke behandeling het beste bij u past.

Via een digitaal logboek kunt u uw doseerbrief zien op www.digitaallogboek.nl. Heeft u nog geen inloggegevens? Stuur dan een e-mail naar trombosedienst@meandermc.nl met uw naam, geboortedatum en “toegang digitaal logboek” als titel. Het is ook mogelijk om zelf de dosering van uw antistollingsmedicijn bij te houden met een computerprogramma. Hier kunt u een training voor volgen.

De Trombosedienst van Meander heeft het kwaliteitskeurmerk gekregen van de Raad van Accreditatie. Dit betekent dat wij zorgvuldig omgaan met lichaamsmateriaal en de uitslagen betrouwbaar zijn. Regelmatig worden wij opnieuw beoordeeld. U bent bij ons dus zeker van kwaliteit en veiligheid.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. R. (Rob) Fijnheer
Dr. R. (Rob) Fijnheer Internist-hematoloog
“Er zijn steeds meer behandelmogelijkheden. In gesprek met de patiënt en de familie de beste kiezen, is voor mij de belangrijkste drijfveer.”