Dagelijks functioneren

Kanker heeft veel invloed op uw dagelijks leven. Zo heeft kanker bijna altijd gevolgen voor uw werk. Tijdens en na de behandeling van kanker kunt u behoefte hebben aan rust, ontspanning en afleiding.

Terug

Hulp in Meander

In Meander kunt u terecht voor een gesprek met een medisch maatschappelijk werker. Zij zoekt samen met u mogelijkheden om de greep op het dagelijks leven te behouden, te versterken of te verkrijgen. Ook kunt u terecht voor hulp bij praktische zaken, bijvoorbeeld op het gebied van werk, huisvesting en financiën.

Patiënten tussen de 18 en 39 jaar met kanker kunnen in Meander extra ondersteuning krijgen die past bij hun levensfase. Meander heeft zich hiervoor aangesloten bij het landelijke AYA Zorgnetwerk.

Op de websites hieronder leest u meer over dagelijks functioneren bij kanker. Ook kunt u zoeken naar zorgverleners, organisaties en programma’s bij u in de buurt die u kunnen helpen.

Maak een afspraak met onze ondersteuningsconsulenten als u wilt weten welke hulp het beste past bij uw persoonlijke situatie.