aandachtsgebied

Hoofdpijn behandelen

Hoofdpijn komt erg vaak voor en in veel vormen. Migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn of aangezichtspijn kunnen uw leven flink beïnvloeden. Er kunnen verschillende oorzaken zijn. Het behandelteam bestaat dan ook uit verschillende specialisten.

Daarom Meander

  • Brede kennis en ervaring voor juiste diagnose
  • Zorg door meerdere specialisten bij complexe hoofdpijnklachten
  • Behandelplan opgesteld samen met u

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Hoofdpijn behandelen in Meander Medisch Centrum

Om te kijken waar uw klachten vandaan komen en welke vorm hoofdpijn u heeft, houdt u een hoofdpijndagboek bij. Soms is het nodig om een MRI-scan van de hersenen te maken. De specialist maakt daarna samen met u een behandelplan dat bij u past.

De behandeling van hoofdpijn bestaat vaak uit een combinatie van leefregels voor thuis, medicijnen, fysiotherapie en psychologische begeleiding. Uw behandeling hangt af van het soort hoofdpijn dat u heeft. In het behandelteam werken verschillende specialisten samen. Van de Pijnpolikliniek tot medisch psychologen.

Ons ervaren team heeft veel kennis in huis over het behandelen van verschillende soorten hoofdpijn. Onze artsen helpen u bij migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn en aangezichtspijnen.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. T.W.G. (Tom) van de Voort
Drs. T.W.G. (Tom) van de Voort Neuroloog
“Door samenwerking met andere specialismen wordt maatwerk geleverd in de zorg voor patiënten met verschillende vormen van pijn.”