aandachtsgebied

Hart- en vaatziekten (Vasculaire Geneeskunde)

Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring met hart- en vaatziekten. Bij ons kunt u terecht voor onderzoek, een diagnose en de juiste behandeling. Daarnaast zetten we ons in om hart- en vaatziekten te voorkomen.

Daarom Meander

  • Expertise in het behandelen en voorkomen van vaatziekten
  • Goede samenwerking met andere specialisten
  • LEEFH-centrum voor erfelijke cholesterolziektes


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Hart- en vaatziekten (Vasculaire Geneeskunde) in Meander Medisch Centrum

Een hart- of vaatziekte kan aangeboren zijn of tijdens uw leven ontstaan. Bij Meander zetten we ons in om patiënten met (een hoog risico op) hart- en vaatziekten de juiste behandeling te bieden. Bijvoorbeeld als u klachten heeft als een hoge bloeddruk of een verhoogd cholesterol. Of als u vaatontstekingen heeft of een erfelijke vaatziekte, zoals trombose.

Op onze polikliniek Vasculaire Geneeskunde of Endocrinologie kunt u terecht voor verschillende onderzoeken. Zoals een enkelarmindex, 24-uursbloeddrukmeting, hartfilmpje (ECG), urineonderzoek, een echo van de buik of een bloedonderzoek. Welk onderzoek u krijgt ligt aan uw klachten en ziekte. De onderzoeken worden gepland op 2 halve dagdelen en duren in totaal 3 tot 4 uur.

Onze internisten werken nauw samen met andere specialisten, binnen én buiten ons ziekenhuis. Bijvoorbeeld de vaatchirurg, cardioloog, neuroloog, diëtist en de huisarts. Samen hebben we brede kennis van het onderzoek, de behandeling én het voorkomen van vaatziektes. Bij ons bent u dus in goede handen.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. G.C. (Gerben) Mol
Drs. G.C. (Gerben) Mol Internist-vasculair geneeskundige
“Er zijn veel ontwikkelingen op medicijngebied waarbij ik samen met de patiënt zoek naar de optimale inzet daarvan, om ziekte of complicaties in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.”