Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Welkom bij Plastische Chirurgie in Meander Medisch Centrum

Ons team van plastisch chirurgen staat voor u klaar voor veilige, medisch en wetenschappelijk verantwoorde behandelingen. Of het nu gaat om de reconstructie van een borst na borstkanker, een handprobleem of een esthetische verfraaiing van uw uiterlijk: wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden voor het oplossen van uw probleem. 

Wat doet een plastisch chirurg?
We houden ons bezig met het herstel of verbetering van zowel vorm als functie van het lichaam. Centraal daarbij staan een goede kennis van anatomie, expertise op het gebied van weefselverplaatsing en een bijzondere, precieze manier van opereren. Dit geldt uiteraard voor herstellende (reconstructieve) en esthetische ingrepen, maar ook voor handchirurgie.

Plastische chirurgie bij Meander
Kwaliteit van zorg staat voor ons bovenaan. Daarom hebben wij gekozen voor een kleinschalige opzet van onze afdeling waarbij u uitsluitend gezien en behandeld wordt door de plastisch chirurg zelf. U treft bij ons dus geen basisartsen of plastisch chirurgen in opleiding aan. Bovendien wordt u geopereerd door dezelfde specialist die u tijdens uw polikliniekbezoek heeft gesproken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden. Mocht er in uw specifieke geval een reden zijn om toch voor een andere operateur te kiezen, dan zal dit op de polikliniek met u besproken worden.

Wanneer komt u bij de plastisch chirurg?
U kunt met de afdeling Plastische Chirurgie te maken krijgen op uw eigen verzoek, via verwijzing van uw huisarts, of via een andere medisch specialist als de specifieke expertise van de plastisch chirurg nodig is. Dit kan zijn op het gebied van:


Wordt uw behandeling vergoed?
Wilt u weten welke behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar? Lees meer..

Wilt u een afspraak maken bij de plastisch chirurg?

Na verwijzing door uw huisarts of een andere zorgverlener plant de polikliniek een afspraak voor u in. De geplande datum, tijd en locatie ontvangt u via een afspraakbevestigingsbrief per post.

Uw poliklinische afspraken kunt u inzien via ons patiëntenportaal Mijn Meander of onze Mijn Meander app.


Verbonden aan
Meander Da Vinci
 
Snel naar
dr. Quinten Ruhé
plastisch chirurg in Meander Medisch Centrum:

 “Verantwoorde plastische chirurgie in een betrouwbare en veilige omgeving”