Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Corona maatregelen Meander Da Vinci

Als focus kliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde heeft Da Vinci Kliniek haar zorg ook voor een groot deel moeten stopzetten voor de actieve bestrijding van het coronavirus (COVID-19).

De veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit. We zijn achter de schermen druk bezig geweest om te kijken hoe wij onze zorg op een verantwoorde en veilige manier kunnen aanbieden.

Net zoals vele andere zorgprofessionals gaan wij onze zorgactiviteiten weer uitbreiden en heten wij u weer van harte welkom in onze kliniek.

 

Voor onze locatie in Amersfoort, Meander Da Vinci betekent dit het volgende:

  • De locatie is open voor het insturen van patiënten met complexe wonden met een bestaansduur langer dan 3 weken en geen genezingstendens. U kunt via u huisarts of medisch specialist verwezen worden via zorgdomein, middels een online verwijzing via www.davincikliniek.nl of telefonisch. Voor de behandeling van patiënten werken wij nauw samen met de betrokken zorgverleners, zoals huisarts, medisch specialist en thuiszorgorganisaties. Het is in voorkomende gevallen mogelijk om een intake/consult op afstand te doen met behulp van onder andere beeldbellen.
  • Het multidisciplinaire voetenspreekuur van Da Vinci Kliniek in Amersfoort op woensdag is tevens weer beschikbaar voor het insturen van patiënten.
  • Zorg die kan worden uitgesteld, stellen we uit of verplaatsen we naar de thuissituatie. De wondconsulenten komen zo nodig bij u thuis om de wondzorg door te laten gaan.
  • De hyperbare kamer in Amersfoort gaat vanaf 25 mei gefaseerd opgestart worden. Patiënten die reeds in zorg waren of al een verwijzing hadden en wel / niet voor intake zijn geweest, worden gebeld om het vervolg nader te bespreken.

 

    Voor overleg kunt u contact opnemen met de dienstdoende arts of wondconsulent via ons algemene nummer:     

    033 20202300.