Hét ziekenhuis
voor de regio Amersfoort

Daarom Meander

  • Echt contact
  • Persoonlijke keuzes
  • Oprechte aandacht
  • Samenwerking

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

scroll

Onze zorg heeft jou nodig!

Wij zoeken verpleegkundigen met ziekenhuiservaring uit Amersfoort en omstreken voor de flexpool en diverse andere afdelingen. Kom naar onze Banenmarkt op 7 december tussen 19.00 en 21.00 uur en maak op een laagdrempelige manier kennis met ons!

Meld je aan

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Komt u binnenkort naar een van onze poliklinieken of afdelingen? Een goede voorbereiding thuis helpt. Want wat moet u allemaal meenemen? En wat betekent nuchter zijn? Meander maakt uw afspraak graag zo makkelijk mogelijk. Met heldere informatie en services als kinderopvang, afspraken via videobellen en eenvoudig uw afspraken zien en wijzigen in MijnMeander.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

Of u nu op bezoek komt of zelf een afspraak, onderzoek of behandeling heeft, in Meander zorgen we graag voor u. Zo hebben we extra zorg voor kwetsbare, oudere patiënten. Ook bevorderen we snel herstel tijdens uw opname. Bijvoorbeeld met bewegen en lekker eten. En als naaste kunt u blijven overnachten in het ziekenhuis (rooming-in).

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld via Bureau Nazorg, als u nog niet direct naar huis kunt. Of als u begeleiding bij revalidatie nodig heeft. Bij thuiszorgwinkel Vegro vindt u de juiste hulpmiddelen voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.

Bezoek aan Meander

Locatie en route poliklinieken

Bekijk het overzicht

Bezoektijden en regels

Bekijk onze bezoektijden en regels

Bloemen of een cadeau?

Bekijk onze winkels
6 december 2021

Thuismonitoring coronapatiënten scheelt in drukte Meander

Meander is in januari van dit jaar begonnen met het thuis monitoren van coronapatiënten die stabiel genoeg zijn om met zuurstof naar huis te gaan. Sinds de start van het zogenaamde Covid Thuis programma zijn er 80 patiënten thuis gemonitord, waarvan er op dit moment 17 mensen nog actief in thuismonitoring zitten. Dat zijn patiënten die gemiddeld zeven dagen eerder naar huis konden. Lees verder