aandachtsgebied

Overige slaapproblemen en slaapstoornissen

Slapeloosheid of slaperigheid overdag kan veel invloed hebben op uw dagelijks leven. In het Slaap Waak Centrum onderzoeken we uw slaapproblemen en kiezen we een behandeling die bij u past.

Daarom Meander


  • Goede diagnose en behandeling van alle slaapproblemen
  • Voor alle leeftijden
  • Wij hebben gelijk plek voor u


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Overige slaapproblemen en slaapstoornissen in Meander Medisch Centrum

Slaapproblemen of slaapstoornissen komen veel voor en kunnen uw dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. U bent bijvoorbeeld overdag erg moe, heeft weinig energie en kunt zich niet goed concentreren. En wist u dat als u voor een langere tijd slecht slaapt, dit invloed kan hebben op uw gezondheid?

Bij Meander vinden we het belangrijk om de oorzaak van uw slaapproblemen goed te onderzoeken. Zo kunnen we uw slaapproblemen of slaapstoornis op een passende manier behandelen. Dit doen wij in ons Slaap Waak Centrum. Vaak kunnen wij u met slaapadvies of therapie van uw klachten afhelpen.

Onze artsen zijn experts op het gebied van slaapproblemen en -stoornissen en hebben veel ervaring. Bijvoorbeeld met slapeloosheid (insomnie) of slaperigheid overdag (narcolepsie).

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. J.B.S. (Jan) Boringa
Drs. J.B.S. (Jan) Boringa Neuroloog-somnoloog
“Deskundig en betrokken de beste zorg voor de patiënt leveren is voor mij essentieel. Met korte wachttijden en met duidelijke afspraken.”