Kapsalon He and She en medisch pedicure Pedicare

Kapsalon He and She is de plek voor hairstyling en haarwerken (pruiken). In de salon is ook medisch pedicure Pedicare gevestigd. Iedereen is welkom: bezoekers, omwonenden en patiënten.

Terug

Kapsalon en haarwerkspecialist He and She

Bij Kapsalon He and She kunt u uw haren laten wassen, knippen, föhnen, kleuren en verzorgen. De haarwerkspecialist is Anko-erkend en helpt cliënten bij het vinden van een mooi haarwerk (pruik). Wij geven persoonlijk advies over andere vormen van hoofdbedekking, zoals mutsen, bandana’s en petten. We geven ook voorlichting over specialistische verzorgingsproducten bij problemen met de hoofdhuid of bij haarverlies.

Medisch pedicure Pedicare

In de salon van He and She is medisch pedicure Pedicare gevestigd. Pedicure Maaike Herman is gecertificeerd voor de zorg aan mensen met diabetes, reuma en kanker. U kunt bij haar terecht voor het vakkundig oplossen van uw voetproblemen, zoals eelt, likdoorns, kloven of een ingegroeide nagel. Ook voor een behandeling van een 'risico-voet' kunt u bij haar een afspraak maken.

Contact en openingstijden

He and She en Pedicare zijn gelegen in Meander Plaza: linksachter op de Laan, naast de D-lift. De salon is rolstoelvriendelijk. De kapper en de medisch pedicure komen ook bij patiënten langs op de kamer/afdeling. U kunt daarvoor een afspraak maken via de service-assistent.

  • Kapper (ook zonder afspraak): maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur
    Pedicure (alleen op afspraak): maandag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur
  • Telefoon kapper/haarwerkspecialist: 033-752 0352
    Telefoon pedicure: 033-208 9008 (vanwege een storing niet meer bereikbaar via WhatsApp)

Logo He and She         Logo medisch pedicure Pedicare