Rimpelbehandeling

Botulinetoxine wordt toegepast voor dynamische rimpels, zoals de voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes en rimpels rond de mond. Deze rimpels ontstaan door het veelvuldig gebruik van bepaalde spieren.

Terug

Rimpelbehandeling in Meander Medisch Centrum

Met behulp van botulinetoxine injecties ontstaat er een tijdelijke ontspanning van de spier waardoor de rimpels verzachten of gedeeltelijk verdwijnen. Botulinetoxine kan ook worden toegepast voor een subtiel liftend effect van bijvoorbeeld de wenkbrauwen en mondhoeken. Wij werken met de hoogwaardige en geregistreerde producten van Merz, Bocouture™.

Bekijk onze prijslijst.


Wilt u een persoonlijk advies van onze dermatologen?

De cosmetische behandelingen vinden eenmaal per 2 weken plaats op maandag vanaf 17.30 uur op de afdeling Dermatologie in Meander Medisch Centrum aan de Maatweg 3 in Amersfoort.

U maakt een afspraak in onze kliniek door een email te sturen naar cosmetiekderma@meandermc.nl

Bij ons is uw gezicht in veilige en vertrouwde handen.

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Komt u binnenkort naar een van onze poliklinieken of afdelingen? Een goede voorbereiding thuis helpt. Want wat moet u allemaal meenemen? En wat betekent nuchter zijn? Meander maakt uw afspraak graag zo makkelijk mogelijk. Met heldere informatie en services als kinderopvang, afspraken via videobellen en eenvoudig uw afspraken zien en wijzigen in MijnMeander.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

Of u nu op bezoek komt of zelf een afspraak, onderzoek of behandeling heeft, in Meander zorgen we graag voor u. Zo hebben we extra zorg voor kwetsbare, oudere patiënten. Ook bevorderen we snel herstel tijdens uw opname. Bijvoorbeeld met bewegen en lekker eten. En als naaste kunt u blijven overnachten in het ziekenhuis (rooming-in).

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld via Bureau Nazorg, als u nog niet direct naar huis kunt. Of als u begeleiding bij revalidatie nodig heeft. Bij thuiszorgwinkel Vegro vindt u de juiste hulpmiddelen voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.