Hidradenitis suppurativa behandelen

Hidradenitis suppurativa zijn ontstekingen in de huidplooien. Dit is helaas niet te genezen. Wel kunnen we uw huidziekte zo goed mogelijk behandelen, zodat u er minder last van heeft in het dagelijks leven.

Terug

Hidradenitis suppurativa behandelen in Meander Medisch Centrum

Hidradenitis suppurativa kan erg pijnlijk zijn. Er is nog geen genezende behandeling. Wel zijn de klachten vaak goed te behandelen. Bij Meander doen we er alles aan om uw huidziekte onder controle te krijgen. Dit kan met medicijnen, maar vaak zijn ook operaties nodig. Dit hangt ervan af hoe ernstig de ontstekingen zijn.

Bij Meander zoeken we samen met u naar de beste behandeling. Als u bijvoorbeeld last heeft van onderhuidse gangetjes (sinussen) is de ‘deroofing volgens Bos’-behandeling mogelijk. Dit is een operatie waarbij de chirurg het bovenste deel van de sinussen verwijdert. De wond heelt daarna vanzelf.


Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw afspraak of opname? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders. Zo kunt u zich na een ingreep minder fit voelen en is het beter niet zelf naar huis te rijden.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw afspraak of opname bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond en dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat aandacht en begeleiding van uw naasten ook belangrijk is. Net als oog voor uw persoonlijke situatie. 


Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook na uw behandeling bij ons helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis. Deze vindt u in onze folders. Bent u weer thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.