Zwangerschapsproblemen, behandeling en begeleiding

Tijdens uw zwangerschap krijgt u persoonlijke begeleiding van de verloskundige, en soms ook van de gynaecoloog. Bijvoorbeeld bij zwangerschapsdiabetes of een hoge bloeddruk. Ons zwangerschapsteam staat voor u klaar met persoonlijke zorg op maat.

Terug

Zwangerschapsproblemen, behandeling en begeleiding in Meander Medisch Centrum

Uw zwangerschap is een persoonlijke en bijzondere ervaring. Voor vrouwen met een verhoogd risico tijdens de zwangerschap, is er een speciaal voorlichtingsspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u vragen stellen. Bij problemen tijdens de zwangerschap komt u op onze polikliniek Verloskunde. Bijvoorbeeld bij hoge bloeddruk in de zwangerschap, bloedverlies in 2e helft zwangerschap, zwangerschapsdiabetes of over tijd zijn (serotiniteit). Voor psychische problemen in de zwangerschap hebben wij een speciale POP-polikliniek.

Foto zwangerschapsecho

Als het plotseling minder goed gaat met u of uw baby, kunt u in Meander worden opgenomen op onze Moeder Kind afdeling B1. Bijvoorbeeld met zwangerschapscholestase of een zwangerschapsvergiftiging. Soms is thuismonitoring mogelijk. U krijgt dan apparatuur mee naar huis om u te monitoren. 1 keer per week komt u dan bij Meander langs voor controle. Zo behandelen en begeleiden we iedere zwangere vrouw optimaal.

Lees voor meer informatie over zwangerschapsproblemen, begeleiding, opname en behandeling de betreffende folder.

Folders op andere websites