Beroepsopleidingen zorg

Ben je geïnteresseerd in werken in het ziekenhuis? Meander biedt een aantal beroepsopleidingen aan waarin je werken en leren combineert.

Terug

Werken en leren

Als je een beroepsopleiding in Meander volgt, combineer je werken en leren. Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst en bent dus in dienst van Meander voor de duur van de opleiding. Meestal ga je één dag per week naar een opleidingsinstituut waarmee Meander samenwerkt. Op het opleidingsinstituut leer je de theorie. De andere dagen leer en werk je in ons ziekenhuis. Je wordt hierbij begeleid door ervaren zorgprofessionals. Naarmate je opleiding vordert, groei je naar steeds meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Na het behalen van je opleiding kan je solliciteren op een functie in Meander.

Beroepsopleidingen in Meander

Meander biedt onder andere de volgende beroepsopleidingen aan:

  • Anesthesiemedewerker (CZO erkende inservice opleiding)
  • Operatieassistent – 1e deskundigheid (CZO erkende inservice opleiding)
  • MBRT Duaal Radiodiagnostisch Laborant (hbo bachelor, tevens CZO erkend)

Daarnaast worden er ook met enige regelmaat longfunctieanalisten (hbo bachelor), hartfunctielaboranten (hbo bachelor) en technisch oogheelkundige assistenten (mbo 4-opleiding) opgeleid.

Als er een opleidingsplaats beschikbaar is, wordt hiervoor een vacature geplaatst.

Alleen stageplaatsen

Daarnaast biedt Meander voor veel andere beroepsopleidingen geen duale leerroute of beroeps begeleidende leerweg (bbl) aan, maar wel stageplaatsen.