4 November 2021

Nieuwe website en patiëntenportaal voor Meander Medisch Centrum

U heeft het vast al gezien; de website van Meander Medisch Centrum zit in een nieuw jasje. Na maanden voorbereiding presenteren we vandaag onze nieuwe site. Een mooi en belangrijk moment waar we erg naartoe hebben geleefd. Ook het patiëntenportaal MijnMeander is vernieuwd.

Terug

Zowel het uiterlijk van de website als de inhoud zijn opnieuw opgebouwd vanuit de wensen en behoeften van onze patiënten. Ook de informatie over de voorbereiding op het bezoek aan ons ziekenhuis, het bezoek zelf en de periode na het bezoek of de opname is uitgebreid. De indeling is herzien, alle teksten zijn herschreven en ruim 400 artsen en zorgverleners zijn opnieuw op de foto gegaan.

Samen met de vernieuwde vormgeving is de website gebruiksvriendelijker en intuïtiever. Ook is de nieuwe website beter leesbaar op mobiele apparaten. Dit geldt ook voor ons vernieuwde patiëntenportaal MijnMeander, waarop u kunt inloggen om uw persoonlijke gegevens en dossier te bekijken en uw afspraken te beheren.

Het belangrijkste is dat onze websites nu beter passen bij Meander en de klantbeloften oprechte aandacht, echt contact, persoonlijke keuzes en samenwerking.

We zijn trots op het resultaat. Welkom op de website van Meander Medisch Centrum en op www.mijnmeander.nl.

Homepage nieuwe website Meander Medisch Centrum

Homepage nieuwe patiëntportaal MijnMeander