Faciliteiten

In Meander Medisch Centrum in Amersfoort zijn alle faciliteiten aanwezig om uw congres, symposium of vergadering tot een succes te maken.

Terug

Catering

Meander Medisch Centrum verzorgt ook de culinaire invulling van uw evenement. We bieden een uitgebreid cateringassortiment, van lunch tot diner en van ontvangst tot receptie. Informeer naar de mogelijkheden bij onze coƶrdinator Meetings & Events

In de wintermaanden kunt u terecht in de Foyer of ons restaurant. In de zomermaanden is ons terras geopend en kunnen u en uw gasten genieten van bijvoorbeeld een barbecue of borrel in de avondzon.

Overige faciliteiten

Techniek

WIFI is gratis beschikbaar in alle ruimtes en door het gehele ziekenhuis. Al onze ruimtes zijn voorzien van de A/V middelen om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Kijk bij de ruimte van uw voorkeur om te zien over welke A/V middelen die ruimte beschikt.

Parkeren

Onder het ziekenhuis bevindt zich een ruime parkeergarage (betaald parkeren) van waaruit u met de (rol)trap of lift direct in de centrale Laan van het ziekenhuis uitkomt.

Omgeving

Het groene Meanderpark rond het ziekenhuis en langs de Eem biedt uw gasten de mogelijkheid een frisse neus te halen of om tijdens een wandeling tot nieuwe ideeƫn te komen.

Bereikbaarheid

Meander Medisch Centrum is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Lees meer over de bereikbaarheid van onze locaties