Congres en symposium

In Meander Medisch Centrum zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor het organiseren van een congres of symposium. 

Terug

Auditorium

Het Auditorium heeft de vaste opstelling van een collegezaal en biedt standaard plaats aan 150 gasten voor uw congres of symposium. Indien u graag meer gasten wilt ontvangen, kunnen wij het aantal plaatsen verhogen naar maximaal 190. Daarnaast is het Auditorium op te splitsen in twee aparte zalen: Auditorium 1 (78 plaatsen) en Auditorium 2 (72 plaatsen). Beiden zijn ook apart te boeken. Het Auditorium is gelegen boven de Foyer, de ruimte die gebruikt kan worden voor de ontvangst van uw gasten, pauzes, lunches en afsluitingen.

In Auditorium 1 kan gebruik worden gemaakt van twee beamers, twee schermen en microfoons (twee headsets, een handmicrofoon en microfoon op de katheder). Er is een geluidsinstallatie aanwezig.

In Auditorium 2 kan gebruik worden gemaakt van één beamer en scherm en een handmicrofoon.

Ook is er in beide ruimtes een camera aanwezig waardoor uw evenement via bijvoorbeeld Zoom of Teams gevolgd kan worden.

Afbeelding van het Auditorium

Foyer

De Foyer is een open en lichte ruimte in het ziekenhuis, gelegen onder het Auditorium. Deze ruimte is geschikt voor het ontvangen van uw gasten en het organiseren van diverse cateringmomenten.

De Foyer bevindt zich op de begane grond en is makkelijk te bereiken vanuit de hoofdingang. Vanuit de Foyer loopt u ook eenvoudig naar ons groene Meanderpark.

Afbeelding Foyer