Boek coronaverhalen

In het boek Niet Normaal vertellen ruim 30 collega’s uit Meander wat ze hebben meegemaakt, wat voor indruk het maakte en welke gevolgen de coronapandemie had voor en op hun leven.

Terug

Op 15 maart 2022 was het precies twee jaar geleden dat Meander in lockdown ging en er een enerverende tijd aanbrak voor iedereen in ons ziekenhuis, zowel voor medewerkers als voor  patiënten. Ondanks dat er steeds minder maatregelen gelden en we het normale leven weer kunnen oppakken, maakt het coronavirus nog steeds deel uit van ons leven. Na twee jaar leven en werken met corona is het tijd om stil te staan bij wat we tot nu toe hebben meegemaakt. Het is tijd om onze verhalen te delen.Boek Niet Normaal met coronaverhalen

In het voorjaar van 2021 zijn we daarom gestart met het samenstellen van een boek vol persoonlijke verhalen over corona. In het boek Niet Normaal vertellen ruim 30 collega’s uit Meander wat ze hebben meegemaakt, wat voor indruk het maakte en welke gevolgen de pandemie had voor en op hun leven. Alle medewerkers van Meander hebben van de Raad van Bestuur, als dank en blijk van waardering voor hun inzet tijdens de coronapandemie, een exemplaar van het boek ontvangen.

Ook nieuwsgierig? Lees het boek digitaal.