Uw afspraak in Meander

Een afspraak maken, verzetten of afzeggen in Meander kan op verschillende manieren. U heeft voor een eerste afspraak altijd een verwijzing nodig, van uw huisarts of van een andere specialist. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons altijd bellen.

Terug

Een afspraak maken op de polikliniek

Heeft u een verwijzing voor een afspraak met een specialist in Meander? Op het bericht van uw huisarts of andere verwijzer staat of wij de afspraak voor u maken of dat u zelf een afspraak moet maken. Dit verschilt per behandeling en per afdeling waar u uw behandeling of onderzoek krijgt.

Als wij de afspraak voor u maken, bellen wij u of u krijgt een bevestiging van uw afspraak per post.
Houd er rekening mee dat Meander met een anoniem nummer belt.

Als u uw afspraak zelf maakt, dan doet u dit via het online patiƫntenportaal MijnMeander.

Een afspraak maken bij Radiologie & Nucleaire Geneeskunde

Heeft u een verwijzing voor een onderzoek of behandeling bij Radiologie of Nucleaire Geneeskunde? Bel dan het telefoonnummer dat staat vermeld op het aanvraagformulier om uw afspraak te maken. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur. Tussen 17.00 en 19.00 uur kunt u alleen bellen voor afspraken voor dezelfde dag, of bij spoed.

Een afspraak maken voor bloedafname

Een afspraak voor bloedafname maakt u online op deze website.

Hieronder vindt u meer informatie over het zelf maken van een afspraak. Maar ook over hoe u uw afspraak kunt verzetten of afzeggen als dat nodig is.

Een afspraak maken bij Oogheelkunde

Controleer of u tijdens uw afspraak oogdruppels krijgt. Als dit zo is, kunt u niet zelf naar huis, omdat u enkele uren wazig ziet. Zorg er dan voor dat iemand u naar huis brengt.

Heeft u luchtwegklachten?

Heeft u of uw begeleider luchtwegklachten, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop- of snotneus?
Dan vragen wij diegene met klachten een mondneusmasker te dragen, om mensen met een kwetsbare gezondheid te beschermen. U kunt ook een masker ophalen bij de Informatiebalie in de hal van het ziekenhuis.