Uw afspraak in Meander

Een afspraak maken in Meander kan op verschillende manieren. U heeft voor een eerste afspraak altijd een verwijzing nodig, van uw huisarts of van een andere specialist. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons altijd bellen.

Terug

Poliklinieken, Radiologie & Nucleaire Geneeskunde en bloedafname gesloten op feestdagen

Op nationale feestdagen zijn onze poliklinieken, Radiologie & Nucleaire Geneeskunde en al onze locaties voor bloedafname gesloten. Er staan dan geen afspraken gepland en u kunt ook niet bellen om een afspraak te maken. Dat geldt voor Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Hemelvaartsdag (18 mei) en Tweede Pinksterdag (29 mei).

Een afspraak maken op de polikliniek

Heeft u een verwijzing voor een afspraak met een specialist in Meander? Op het bericht van uw huisarts of andere verwijzer staat of wij de afspraak voor u maken of dat u zelf een afspraak moet maken. Dit verschilt per behandeling en per afdeling waar u uw behandeling of onderzoek krijgt.

Als wij de afspraak voor u maken, bellen wij u of u krijgt een bevestiging van uw afspraak per post. Houdt u er rekening mee dat Meander met een anoniem nummer belt.

Als u uw afspraak zelf maakt, dan doet u dit via het online patiƫntenportaal MijnMeander.

Een afspraak maken bij Radiologie & Nucleaire Geneeskunde

Heeft u een verwijzing voor een onderzoek of behandeling bij Radiologie of Nucleaire Geneeskunde? Bel dan het telefoonnummer dat staat vermeld op het aanvraagformulier om uw afspraak te maken. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 19.00 uur.

Een afspraak maken voor bloedafname

Een afspraak voor bloedafname maakt u online op deze website.

Hieronder vindt u meer informatie over het zelf maken van een afspraak. Maar ook over hoe u uw afspraak kunt verzetten of afzeggen als dat nodig is.

Heeft u luchtwegklachten?

Heeft u luchtwegklachten, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop- of snotneus?
Dan vragen wij u een medisch mondneusmasker te dragen, om mensen met een kwetsbare gezondheid te beschermen.