aandachtsgebied

Prostaatkanker-, zaadbal-, nier- of blaaskanker

Voor kanker aan de urinewegen (blaas en nieren) of bij de man aan zaadbal of prostaat staat er een expertteam voor u klaar. Zo wordt u door de juiste specialist zo snel mogelijk geholpen.

Daarom Meander

  • Beste zorg bij kanker samen met Tergooi en UMC Utrecht
  • Grote ervaring met prostaatoperaties, ook met de nieuwste Da Vinci-robot
  • Topzorg bij prostaatkanker door expertteam

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Prostaatkanker-, zaadbal-, nier- of blaaskanker in Meander Medisch Centrum

Prostaatkanker, blaaskanker, nierkanker of zaadbalkanker heet samen urologische kanker. Bij de behandeling van deze vormen van kanker werken we in een gespecialiseerd team regio Utrecht (Oncomid). Hierin bundelen we alle kennis van de meest ervaren specialisten uit Meander, Tergooi en UMC Utrecht. Er is steeds 1 ziekenhuis expert in de zorg rond een type operatie. Lees meer in het artikel 'De beste zorg bij blaaskanker' bij UMC Utrecht.

Meander is dat in de behandeling en operatie bij prostaatkanker. We hebben bijzondere kennis in huis van de nieuwste technieken. Zo helpt robottechniek om extra precies te kunnen opereren. Dit zorgt voor een kortere operatie, minder complicaties en sneller herstel. Daarnaast garanderen wij korte wachttijden, zodat u zo snel mogelijk aan de beurt bent.

Door de ervaring van Meander met prostaatkanker mogen we ons Meander Prostaatcentrum Midden Nederland noemen. Alle operaties bij prostaatkanker gebeuren door de prostaatspecialisten bij Meander. Zo is de zorg voor mannen met prostaatkanker goed geregeld in de regio.


Foto van Dr. T.J.H. (Tom) Arends
Dr. T.J.H. (Tom) Arends Uroloog
“Het samen tot een goed behandelplan en resultaat komen vind ik belangrijk.”

Leven met en begeleiding bij kanker

Kanker doet veel met je, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor uw dagelijks leven. Om daar beter mee om te gaan, kunt u hulp en ondersteuning krijgen. Dit kan zowel tijdens als na de behandeling.

15 mei 2023

Meander organiseert succesvol Smaakcafé voor oncologiepatiënten

Afgelopen zaterdag vond in Meander Medisch Centrum het eerste Smaakcafé voor oncologiepatiënten plaats. Vijf patiënten kregen samen met een naaste een kookworkshop van de koks van Meander. Lees verder

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.6
Kwaliteit en veiligheid