Niercentrum Midden Nederland (Dialysecentrum)

Uw leven ziet er in één keer heel anders uit als u nierproblemen heeft. In Niercentrum Midden Nederland kunt u rekenen op professionele zorg met aandacht voor u als patiënt en als mens.

Daarom Meander

  • Professionele zorg met oprechte aandacht
  • Dialyse op de tijd en plaats die het beste bij u past
  • U beslist samen met de arts over uw behandeling


Terug

Niercentrum Midden Nederland (Dialysecentrum) in Meander Medisch Centrum

In het Niercentrum Midden Nederland bundelen Meander en ziekenhuis St Jansdal de zorg voor patiënten met chronische nierschade. Met huisartsen in de regio wordt samengewerkt om patiënten met chronische nierschade zo snel mogelijk te herkennen en te behandelen.

In ons Niercentrum bieden wij alle vormen van nierfunctie vervangende (thuis)behandeling, zoals hemodialyse (kunstnier) of peritoneaaldialyse (buikspoeling). Ook kunnen wij u voorbereiden op niertransplantatie. Indien u geen nierfunctievervangende behandeling wenst, is er de mogelijkheid tot poliklinische begeleiding.

Dialyseren in één van onze centra als u met vakantie bent, is altijd bespreekbaar. Wij willen graag de best mogelijke zorg leveren en betrekken u bij uw behandeling. We doen ons werk met plezier en doen ons best om het voor u zo prettig mogelijk te maken.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.7
Bekijk onze kwaliteit
Foto van Mevrouw Grooters
Mevrouw Grooters
“Als je dan toch moet dialyseren, kun je het beste in Meander zijn!”